Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا فاطمی امین امروز در حاشیه جلسه با موضوع ارائه برنامه های کوتاه مدت و میان مدت وزارت صنعت معدن تجارت برای توسعه سرمایه گذاری در کشور و هم افزایی و تبادل نظر برای ارتقا همکاری شرکت های سرمایه گذاری در این حوزه، در جمع خبرنگاران، از تعریف یک بسته سرمایه گذاری در آینده نزدیک خبر داد و اظهار کرد: این بسته باید اقتصادی باشد و مجوزهای آن از پیش آماده شده باشد؛ برای مثال سه بسته سرمایه گذاری که در دی ماه آماده خواهد شد، فقط شامل یک معدن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلکه پنج یا شش معدن واگذار خواهد شد.

وزیر صمت افزود: حدود ۱۰ هزار معدن در کشور وجود دارد که ۵۰ درصد آن ها فعال نیستند. دلایل عدم فعالیت ممکن است اقتصادی نبودن، مشکل تامین ماشین آلات، اهلیت نداشتن سرمایه گذار و غیره باشد. ما به دنبال تعریف بسته‌های هستیم که به اندازه کافی مزیت داشته باشد و در آینده متوقف نشود.

خروج برخی از خودروها از قیمت‌گذاری دستوری

فاطمی امین درباره قیمت‌گذاری خودرو نیز گفت: اوایل هفته آینده برنامه وزارت صمت با ۹ محور در حوزه خودرو منتشر خواهد شد که در آن راهبردها و سیاست های صنعت خودرو مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: قیمت‌گذاری هم روش‌های مختلفی دارد برخی از محصولات مشمول قیمت‌گذاری نیستند.

تکلیف سرمایه گذاری خارجی

این مقام مسئول با اشاره به موانع موجود در بخش های مختلف، اظهار کرد: موانع حوزه صادرات شناسایی شده و مقررات مورد نیاز نیز ابلاغ شده است. در مورد سرمایه گذاری خارجی نیز جلسه محدودی برگزار و از بخش‌های مختلف درخواست کردیم موانع این حوزه را اعلام کنند تا مقررات مورد نیاز تدوین و تصویب شود.

فاطمی امین درباره اصلاح ساختار وزارتخانه نیز گفت: سال ۱۳۹۰ وزارت صنایع و معادن و بازرگانی با یکدیگر ادغام شدند. البته این ادغام بیشتر به شکل تجمیع انجام شد و نه تلفیق و یکپارچگی محقق نشد. طی ماه‌های اخیر اقداماتی با تعامل با سازمان امور استخدامی انجام شد که در نتیجه آن امروز جزئیات ساختار جدید وزارت صمت مشخص شد.

به گفته وی، در این ساختار جدید ساختار تلفیقی و ترکیبی وزارت صنعت، معدن و تجارت شکل گرفت. همچنین اولویت‌ها در این ساختار دیده می‌شود. به طور مشخص یکی از اولویت‌ها ماشین آلات و تجهیزات است که ارزش افزوده بالایی دارند.

فاطمی‌امین اظهار کرد: از طرف دیگر امکان فراهم کردن اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی با تولید محصول نهایی مثل رب گوجه فرنگی امکان پذیر نیست. بنابراین وزارتخانه به طور ویژه روی ماشین آلات و تجهیزات الکترونیکی، ماشین آلات راه سازی، تجهیزات کشاورزی و غیره متمرکز شده است.

این مقام مسئول درباره مباحث صنف و صنعت نیز گفت: در حوزه‌هایی مثل نساجی که هم صنف و هم صنعت فعال است، مدیریت متمرکز شده، در حالی که قبلاً صنف و صنعت جداگانه مورد نظر بود. همچنین به دنبال تسهیلگری برای کسب و کارها هستیم.

وزیر صمت از ارائه ۴۰۰ فرصت سرمایه گذاری از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری به عموم مردم خبر داد.

وی اظهار کرد: برای جلب اعتماد و مشارکت مردم در سرمایه گذاری باید به دو نکته توجه شود نکته اول اینکه سرمایه گذاری که در آن سهام عرضه می شود فرصت قابل توجهی باشد، یعنی به اندازه کافی بازدهی داشته و اقتصادی باشد. نکته دوم این است که شرکت‌ها و بنگاه‌های معتبری که می‌تواند تداوم سرمایه‌گذاری را تضمین کنند پذیره‌نویسی و سهام عرضه کنند.

وی با اشاره به برگزاری جلسه هم اندیشی با شرکت‌های تامین سرمایه تصریح کرد: از ماه جاری معادن با سود آوری خوب، با این شرط که بخشی از سهام معدن به مردم واگذار شود، به مزایده گذاشته شود. تاکنون یک معدن در زابل به مزایده گذاشته شده و در دی و بهمن ماه هم هر کدام سه معدن دیگر مزایده گذاشته خواهد شد. در حوزه سرمایه گذاری معادن، دارایی قابل ارزش‌گذاری در دسترس است و مردم هم تجربه خوبی دارند و پیش بینی می‌شود استقبال خوبی از آن صورت گیرد.

فاطمی امین درباره ضمانت اجرایی سرمایه‌گذاری‌ها نیز گفت: به دو دلیل باید به حوزه سرمایه‌گذاری توجه شود اول این که بخش قابل توجهی از جمعیت کشور فرصت شغلی مناسب ندارند. دلیل دوم نقدینگی سرگردان در کشور است که معمولاً وارد بازارهای سوداگری می‌شود، اما این حق مردم است که فرصت سرمایه گذاری برای دارایی‌های خود داشته باشند.

وزیر صمت با بیان اینکه بر اساس این دو محور از وضعیت سرمایه‌گذاری در کشور آسیب شناسی انجام شده است، اظهار کرد: در این حوزه به شش نکته رسیدیم که اگر در سرمایه‌گذاری به آنها توجه شود، ضمانت محقق می‌شود. یکی از دلایلی که سرمایه‌گذاری‌ها در کشور ما دچار مشکل می‌شوند این است بدون توجه به اولویت‌های صنایع، نبود آمایش سرزمین، مشخص نبودن مسیر تامین مالی، نبود هماهنگی بین نهادهای حاکمیتی و غیره سرمایه‌گذاری شده است.

این مقام مسئول افزود: موارد یاد شده به دقت بررسی شده تا دوباره دچار این مشکلات در سرمایه‌گذاری‌ها نشویم. بنابراین در زمینه این فرصت‌های سرمایه گذاری، از جمله ۴۰۰ پروژه اشاره شده که در حال کار کردن روی آنها هستیم اطمینان می‌دهم. قبل از اجرای این ۴۰۰ پروژه آنها را در اختیار تحلیل گران سرمایه گذاری قرار می دهیم تا مطمئن شویم اقتصادی هستند. البته اکثر این پروژه‌ها از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری فعال خواهد شد که بر دقیق و درست اجرا شدن آن تاکید می‌کنیم.

کد خبر 5378686

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت سید رضا فاطمی امین قیمت خودرو معادن وام مسکن لایحه بودجه 1401 وزارت جهاد کشاورزی وزارت نیرو بانک مرکزی نهضت ملی مسکن شب یلدا وزارت صنعت معدن و تجارت نهاده های دامی قیمت دلار اوراق حق تقدم تسهیلات مسکن ذوب اهن اصفهان صنعت برق سرمایه گذاری سرمایه گذاری قیمت گذاری ماشین آلات فاطمی امین خواهد شد نیز گفت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۹۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است

عصر سه شنبه در اولین جلسه شورای اداری ۱۴۰۳ با اشاره به عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: تغییر مواضع کشور‌ها پس از این اقدام سلحشورانه سپاه پاسداران نشان از عزت و اقتدار کشور ما است، در این عرصه با این دست برتر باید با برنامه ریزی صحیح از فرصت‌ها استفاده کنیم. 

استاندار تهران با بیان اینکه شهر و استان تهران با ویژگی‌های خاص خود مظلوم است، گفت: از نمایندگان مجلس می‌خواهیم که نسبت به اوضاع این شهر و استان همت کافی را داشته باشند، چرا که شان تهران این نیست که در جایگاه ۳۱ بودجه کشور و رشد ۴ درصد قرار بگیرد. 

وی گفت: بودجه تهران از آخرین استان یعنی اصفهان، ۲۷ رتبه پایین‌تر است که رشد در این امر جنب‌وجوش، برنامه و رعایت چارچوب‌ها و اصول را برای تغییر وضعیت می‌طلبد و اگر این کار صورت نپذیرد این مظلومیت باقی می‌ماند، ما اراده نکردیم ولی جمعیت ناسازگاری که نقش مصرف‌کننده دارند، علی‌رغم اینکه یک چهارم تولید، ۵۲ درصد سهم مالیاتی کشور و ۵۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه استان تهران است، با ظرفیت اقتصادی‌مان فاصله زیادی داریم. 

فخاری با انتقاد از ضعف شدید در جریان برنامه ریزی استان گفت: هیچ سازمان و دستگاهی در استان تهران برای ۱۴۰۳ نباید بدون برنامه باشد و باید نظام بودجه‌بندی و اولویت‌های آن مشخص باشند. 

وی با تاکید بر اینکه جهت‌گیری‌های ما باید برای یک برنامه پنج ساله در دستور کار قرار بگیرد، افزود: تدبیر از وحدت نظر‌ها بیرون می‌آید، ما باید بتوانیم در جهت‌گیری‌های استان با اهداف مشخص قدم برداریم، اگر در نظر وحدت داشته باشیم در عمل نیز وحدت خواهیم داشت. 

استاندار تهران به مسوولان‌استان توصیه کرد با هادیان جامعه، خصوصاً ائمه جمعه همکاری و‌تعامل داشته باشند. 

وی برگزاری انتخابات اسفند ماه را فارغ از هرگونه مشکل و حاشیه، بسیار مطلوب عنوان کرد و گفت: قدردان همه عزیزانی که در انتخابات تلاش کردند هستیم، شما توانستید تلاش دشمن را خنثی کنید. 

فخاری با بیان اینکه همه باید کمک کنند تا در ۲۱ اردیبهشت‌ماه نیز در چنین جایگاهی بمانیم و ادامه دهیم، گفت: ما باید برای انتخابات سال آینده از الان تلاش کنیم و جهت‌گیری‌های ما جهت‌گیری‌های مشخصی باشد. 

وی مشارکت و جامعیت را عامل قدرت ملی خواند و افزود: امینت یک امر نادیدنی، اما قابل حس است، به لطف خدا متولیان امر به زیبایی عمل کرده و صحنه‌های زیادی را برای رقابت ایجاد کردند. 

استاندار تهران اظهار کرد: بزرگترین آفتی که ما با آن مواجه هستیم عدم توجه به فرآیندها، خروجی‌ها و نتیجه‌گیری‌ها است. 

فخاری گفت: ضروری است که مدیریت برنامه و بودجه در حوزه آمایش سرزمین، آخرین وضعیت همه سازمان‌ها و ادارات را ارائه دهد تا متوجه ضعف خود شوند، استان تهران در یک سرزمین کوچک با حجم بزرگ و جریان‌های نامتجانس قرار گرفته است. 

وی یکی از مسائل تهران را مسئله آب دانست و افزود: پروژه‌هایی در دست اقدام داریم، اما بحث، چگونگی تعیین اولویت‌ها است و باید اولویت‌ها مشخص شوند، برای ارائه برنامه حتماً اولویت سازمان‌ها را می‌خواهیم. 

استاندار تهران در خصوص اتباع گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران حضور دارند و اقدامات لازم به کمک سایر نهاد‌ها در حال انجام است که اتباع غیرمجاز را دستگیر و از کشور خارج و اتباع مجاز را نیز چه در حوزه اقتصادی چه در حوزه اجرایی و فرهنگی سازماندهی کنیم، بخشی از ظرفیت‌های ما در اختیار اتباع است که باید برون دادهایشان را در این زمینه نمایان کنند. 

فخاری بیان کرد: در حوزه ورزش و جوانان خصوصاً فرهنگ، عفاف و حجاب باید تلاش کنیم چرا که بیشترین مشکل این موضوع را در ادارات مشاهده می‌کنیم، کارمند وابسته به دولت متعهد است که تحت قواعد و شرایط کار کند و ساختار‌های ضابطه‌مند دولتی را رعایت کنند، مسوولان به رعایت حدود قانونی مکلف هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی