Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیشترین سرمایه گذاری بر اساس حجم در پنج استان زنجان ( ۲۰ درصد)، خراسان رضوی ( ۱۷ درصد)، کرمانشاه ( ۱۴ درصد)، تهران (هشت درصد) و فارس (هفت درصد) انجام شده است.

مطابق آمارها، زنجان، خراسان رضوی و کرمانشاه بیش از نیمی از حجم سرمایه‌گذاری خارجی مصوب کشور را در این مدت به خود اختصاص دادند.

براساس اطلاعات آماری در این مدت، هلندی ها با ۲۴ درصد، امارات متحده عربی با ۲۳ درصد، چین با ۲۲ درصد، ترکیه با ۱۰ درصد و آلمان با ۹ درصد بیشترین حجم سرمایه گذاری خارجی را روانه بخش صنعت، معدن و تجارت کشورمان کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از ۷۹ شرکت ثبت شده ۳۰ شرکت با ۱۰۰ درصد سهامدار خارجی، ۴۸ شرکت به صورت مشارکت با شرکت های داخلی و یک مورد تحت عنوان ترتیبات قراردادی بوده است.

علاوه براین ۷۳ مورد از سرمایه گذاری های خارجی انجام شده در بخش صنعت به حجم ۷۶۳ میلیون دلار، دو مورد در بخش معدن به حجم یک میلیون دلار و چهار مورد در بخش تجارت به حجم ۱۶ میلیون دلار بوده است.

همچنین در ۱۰ ماهه امسال "محصولات از توتون و تنباکو"، "محصولات غذایی و آشامیدنی ها"، "سایر محصولات کانی غیرفلزی"، "ساخت مواد و محصولات شیمیایی" و " کک و فرآورده های حاصل از نفت"، گروه های صنعتی جذاب برای سرمایه گذاران خارجی بوده است.

آمارها همچنین نشان دهنده سهم بالای تعداد سرمایه‌گذاری‌ها توسط کشور ترکیه (با ۱۳ طرح) است. پس از آن افغانستان با ۱۲، چین با ۱۱، اتریش با ۶ و امارات، عراق و هند هر یک با پنج طرح، در رتبه های بعدی از نظر تعداد سرمایه گذاری های مصوب در کشورمان قرار دارند. 

برچسب‌ها دلار وزارت صنعت معدن و تجارت سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دلار وزارت صنعت معدن و تجارت سرمایه گذاری امارات ترکیه آلمان ترکیه افغانستان امارات عراق هند دلار وزارت صنعت معدن و تجارت سرمایه گذاری سرمایه گذاری میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۶۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد

به گزارش خبرگزاری مهر، صمد حسن‌زاده در همایش تجاری ایران و چین که در حاشیه رویداد ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: چین با حجم تجارت دوجانبه بیش از ۳۰ میلیارد دلار، اختلاف زیادی نسبت به شرکای تجاری دیگر ایران دارد و شریک نخست تجاری کشور است. همچنین این ظرفیت وجود دارد که سقف تجاری دو کشور به ۵۰ میلیارد دلار ارتقاء یابد.

وی افزود: ایران در گذشته اولین شریک تجاری چین در خاورمیانه بود اما در حال حاضر رتبه ایران به بالاتر از پنج رسیده و بنابراین باید این رتبه را دوباره ارتقاء دهیم. امیدواریم دو کشور بتوانند از پتانسیل‌های بخش خصوصی برای توسعه روابط دو جانبه بهره‌برداری بیشتری کند.

حسن زاده ادامه داد: ظرفیت سرمایه گذاری خارجی برای چینی‌ها به ویژه در مناطق آزاد فراهم شده است. همچنین شرکت‌های چینی می‌توانند از طریق ایران به بازارهای منطقه‌ای دسترسی داشته باشند.

رییس اتاق ایران گفت: بخش خصوصی ایران در بیشتر زمینه‌های صنعتی، معدنی، تجاری از جمله در محصولات پزشکی، فولاد، مصالح ساختمانی، محصولات دانش بنیان، خدمات فنی و مهندسی، صنایع دستی، گردشگری و غیره آماده همکاری برای آشنایی بیشتر جوامع تجاری دو کشور است. اتاق بازرگانی ایران به عنوان بزرگترین تشکل اقتصادی و نماینده بخش خصوصی آماده همکاری در توسعه روابط است.

کد خبر 6093443 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد